FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Podsumowanie
Autor Wiadomość
mattihau 
Junior Admin

Ranking: 1866
Nick na Kurniku: mattihau
Wysłany: 2007-07-24, 10:37   

Cytat:
Pokaż mi temat mojego posta pod tym tytułem ?? ?? ??

propozycja zakończenia forum ? czy to czasem nie twój temat?

Bana nie będzie... bo regulaminu nie łamiesz, tylko pomyśl dlaczego osoba która od dawna nie włącza się w życie forum ma nam adminom i userom proponować zamknięcie forum ?
Jeśli to ty byś pisał 99% postów na tym forum a inni milczeli to co innego...

pyetrek 
User

Ranking: 1550
Wysłany: 2007-07-24, 11:29   

mattihau napisał/a:
dlaczego osoba która od dawna nie włącza się w życie forum ma nam adminom i userom proponować zamknięcie forum ?

Nie będę pisał tego samego dwa razy przeczytaj poprzednie posty to się dowiesz dlaczego.

Dlaczego od 6 miesięcy nic nie napisałem, z prostej przyczyny, mało chętnych do dyskusji albo wcale podobnie zresztą postąpił demon, pierwsza rakieta forum , co prawda pojawia się od czasu do czasu ale to już nie to.

W każdym razie chyba zaczynam cię rozumieć pozycja vice admina, która upoważnia do pouczania userów do czego mają prawo a do czego nie to zawsze trochę władzy !!

mattihau 
Junior Admin

Ranking: 1866
Nick na Kurniku: mattihau
Wysłany: 2007-07-24, 14:27   

pyetrek napisał/a:
W każdym razie chyba zaczynam cię rozumieć pozycja vice admina, która upoważnia do pouczania userów do czego mają prawo a do czego nie to zawsze trochę władzy

Nie jeden raz mówiłem że chętnie oddam admina lub moda i stane się zwykłym szarym userem! Zgłaszasz się na ochotnika ?

redjok 
Moderator

Ranking: 1800
Nick na Kurniku: redjok
Wysłany: 2007-07-24, 15:44   

Heh pocieszeniem [marnym] jest to że chociaz takie posty sie pojawiają ;)

kolokwium 
Moderator
Sędzia FA

Ranking: 1111
Nick na Kurniku: tpp
Wysłany: 2007-07-24, 19:16   

Tak czy siak to dyskusyjka jest. Ale dlaczego nie o szachach? :roll:

redjok 
Moderator

Ranking: 1800
Nick na Kurniku: redjok
Wysłany: 2007-07-24, 23:02   

A czy szachiści zawsze musza dziamolić o szachach ?? ?? ;) :>
Czasami trzeba trochę pogadać o niczym [ Nietzsche'm ] :mrgreen: :lol:

Klr! 
User

Ranking: 1831
Wysłany: 2007-07-25, 00:59   

Kiedyś pani na historii przy odpytywaniu zapytała mnie o Nietzsche'go. Kolega siedzący w pierwszej ławce i zazwyczaj podpowiadający mi, widząc moją minę, stwierdził na głos: "krzysiek, ty niczego nie umiesz.." :mrgreen: :lol: ;) :D No i poza tym to nawet nieźle było i 4 dostałem... :mrgreen: :lol: 8) :P

demon_szybkosci 
Moderator
kiedys grywalem ;)

Ranking: 1801
Nick na Kurniku: studentmolowy
Wysłany: 2007-07-26, 15:58   

Mati do Pietrka:
Cytat:
"Jeśli to ty byś pisał 99% postów na tym forum a inni milczeli to co innego..."

1) Nikt nie napisal 99% postow i raczej nie bedzie to (realnie mozliwe)
2) Piotrek i ma i nie ma (wg mnie) prawa by proponowac zamkniecie forum
2a) MA -> bo pewnie tez go frustruje to co jest, a to co mogloby byc!
2b) NIE MA -> bo jak podal Mati: czestosc wpisow jest znikoma, aby zabierac glos (co innego delikatna sugestia czy nawet zapytanie!) dotyczacy tego dosc drazliwego i trudnego tematu

Pietrek:
Cytat:
"...od 6 miesięcy nic nie napisałem, z prostej przyczyny, mało chętnych do dyskusji albo wcale podobnie zresztą postąpił demon, pierwsza rakieta forum , co prawda pojawia się od czasu do czasu ale to już nie to."

1) przykro to mowic, ale NIE WIERZE, abys nie byl w stanie znalezc dowolnego tematu czy postu, co do ktorego nie byles w stanie wpisac cokolwiek sensownego na przelomie ost 6 mies!
2) do dyskusji sa chetni, ino pisac im sie nie chce :P ; albo po prostu nie trafiamy (mowie ogolnie) w tematyke, ktora odpowiada chetnym 8) ;)
3) czytuje raczej regularnie, niemniej najczesciej nie mam nic ciekawego do napisania i/lub czekam az temat nieco bardziej sie rozwinie. Niedowiarkom proponuje sprawdzic ile zalozylem tematow (w nadzieji na to, ze sie bede mogl osobiscie wykazac + wy takze sie wykazecie), a ile bylo na ich odpowiedzi :cry:

:idea: PS. Byc moze jestem (bywam) 1sza rakieta forum, niemniej bardziej pod wzgledem ilosci postow! Duzo bardziej cenie Matiego, ktory STALE systematycznie cos wrzuca oraz innych (np. mol, redjok, itp.), ktorzy takze systematycznie wrzucaja "male kamyczki". Ja natomiast nadrabiam zaleglosci "raz a dobrze", wiec stad mam jak na razie najwiecej postow nabitych. :roll:
:idea: PS 2. Nie widzialem i nie widze lepszego i bardziej zaangazowanego moda jak Mati! (moga byc wstydnisie, ale dopoki nie ujawnia sie, to dla mnie Mati jest de-besciak!). Dlatego prosze o szacunek do niego i jego wypowiedzi (nawet jak nie do konca ma racje ;) ).

pyetrek 
User

Ranking: 1550
Wysłany: 2007-07-26, 22:59   

No dalej chłopaki wypowiadajcie się, jak macie ochote na mnie wieszać psy to zachęcam, do dyskusji uwierzcie mi lepsze to niż trwanie w tym co sie obecnie dzieje na forum. Moja prowakacja sie udała forum lekko drgneło choć nie koniecznie w dokładnie szachowym kierunku. Pamiętajcie o tym ,że każdy szachista to człowiek dośc skomplikowany psychicznie i niekoniecznie zgodny i ugodowy. Myślę ,że odrobinę adrenaliny forum nie zaszkodzi.
Jesli kogoś uraziłem to przepraszam. !! !!
Jeśłi wam to nie przeszkadza to za kilka miesięcy znów zaproponuję likwidację forum , nie łamiąc oczywiście regulaminu no chyba ,że cos zacznie zię na nim dziać, (to pewnie sam się dołacze)
Pozdrawiam.
Pyetrek

BulBulAtor 
User

Ranking: 1234
Wysłany: 2007-07-26, 23:12   

pyetrek napisał/a:
No dalej chłopaki wypowiadajcie się, jak macie ochote na mnie wieszać psy to zachęcam, do dyskusji uwierzcie mi lepsze to niż trwanie w tym co sie obecnie dzieje na forum.
A co się dzieje? Zamiast rozmawiać o szachach to zastanawiamy się czy zdezerterować z forum. Pomysł pod psem, a nawet pod dwoma (lub pod zdechłym Azorkiem).

demon_szybkosci 
Moderator
kiedys grywalem ;)

Wysłany: 2007-07-29, 09:48   

pyetrek napisał/a:
Jeśłi wam to nie przeszkadza to...
....
pyetrek napisał/a:
pewnie sam się dołacze
...

byle nie
pyetrek napisał/a:
za kilka miesięcy...

bo wtedy
pyetrek napisał/a:
znów zaproponuję likwidację forum , nie łamiąc oczywiście regulaminu

:idea: Natomiast wiara, ze
pyetrek napisał/a:
cos zacznie zię na nim dziać,
jest taka sama jak to, ze ktos ci skresli numerki w totka :P ;) 8) . Sam sprobuj podzialac, a nie jedynie krytykowac :/

kolokwium 
Moderator
Sędzia FA

Ranking: 1111
Nick na Kurniku: tpp
Wysłany: 2007-08-11, 17:18   

Ktoś już pisał (a może to ja), że normalną rzeczą są wzloty i upadki aktywności forum. Więc po co wieszać psy gdy forum lekko zamiera (w ilości nowych postów).
Ale jak ktoś lubi wyścig szczurów, to narzekał zawsze będzie. Nawet jakby forum było w czołówce jakiegoś rankingu, to będzie niezadowolony, że nie we wszystkich i na pierwszym miejscu.

Wrzućta chłopy na luz!

demon_szybkosci 
Moderator
kiedys grywalem ;)

Wysłany: 2007-08-12, 00:39   

kolokwium napisał/a:
Wrzućta chłopy na luz!

....i raz na tydzien (kazdy z was) niech cos napisze sensownego w dowolnym watku :) . Tak, zeby mozna bylo 2-3x w tygodniu cos poczytac i ew. podyskutowac. Sam ze soba bowiem nie jestem w stanie :P ;) 8) :roll:

Odpowiedz do tematu