Ranking: 1831
Wysłany: 2007-12-14, 11:24 Gramy z INTERIA.PL
Chyba nikt nic jeszcze nie wspomniał tu o tej kafejce, co wydaje mi się dość dziwne. Na www.gramy.interia.pl mamy możliwość ustawiania dowolnego czasu na grę (w tym nawet jedną minutę ), przyjemną dla oczu szachownicę (szkoda tylko, że nie można zmieniać jej rozmiaru ), rozbudowane profile [(możemy wrzucać tam całe albumy zdjęć i szeroko się opisywać (co oczywiście dla wielu może być zbędnym bajerem i czegoś takiego nie uznaje )], ciekawie naliczany ranking (nie na zasadzie ile ci się weźmie, tyle mi się dostanie), przez co gracze o wysokich rankingach nie "boją" się grać z graczami o niskich rankingach, gdyż w przypadku takich porażek tracą zaledwie kilka pkt., przy czym zawodnicy z niższymi rankingami wygrywając taką partię mogą zyskać do kilkunastu. Na początku trudnym może wydać się poruszanie między stołami jak i ustawianie ich parametrów, ale jest to pewnie kwestia przyzwyczajenia .
PS. Poza szachami możemy tam pograć jeszcze w wiele innych, ciekawych gier .
_________________ Lepiej nie pisać nic, niż pisać nic...
Ranking: 1060
Nick na Kurniku: grizzdow
Wysłany: 2010-02-17, 20:30
postanowiłem to sprawdzić i się okazało że to korzysta z gamedesire.com ;p tak samo jak gry-online.wp.pl ;p razem z gramy.interia.pl to są trzy jedne i te same servery itp ;p masz konto na jednym to możesz się logować na każdej z tych trzech stronek
grałem tam kiedyś, w sumie ładne wizualnie i przyjemny system rankingów ... w sumie nawet chyba turnieje jakieś tam są organizowane ;p całkiem ciekawe miejsce jest bardzo dużo opcji odnośnie swojego profilu, wklejasz zdjęcia, opiszujesz się, swoje zainteresowania itp itd, znajomych zapraszasz, patrzysz kto Cię oglądał ostatnio, jest zapisywane też ile w co grałeś (bo tam jest znaaacznie wiecej gier niż szachy i bilard ;p poker na pieniądze też jest a nawet rzutki (profesionalnie nazywane Darts) ogólnie stronka dosyć przyjemna jeśli ktoś ma czas się bawić w "nowych znajomych", edycję profilu, granie w inne gry i w ogóle ;p a jeśli komuś tego nie potrzeba to może pozostać przy kurniku nic nie straci poza tym że tutaj są też gracze z spoza granicy kraju ... chyba ;p
aha no i można szachownice zmieniać, tam obok jest opcja "download" jak już jesteś "w stole" ;p tam są różne możliwości, niedużo ich tam jest ale są co urozmaica wizualnie grę jeśli ktoś tego potrzebuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum