neil21 napisał(a):@Redjok
To może środa (24.02) godz. 20:00?
ok
Moderator: kolokwium
neil21 napisał(a):@Redjok
To może środa (24.02) godz. 20:00?
kolokwium napisał(a):kolokwium napisał(a):@ TreePL
Oprócz poniedziałku i weekendu mogę grać rano od 9:00 do 9:30. Oczywiście godziny to rozpoczęcie gry.
W weekend praktycznie od 10:00 do 17:00 (ewentualnie do 19:00) ale nie gwarantuję zabezpieczenia przy krótkim czasie podania terminu.
Proponuję wcześniej ustalić termin dla ewentualnych niespodzianek.
PS
Nie gram nocami.
Delikatna zmiana: sobota 27 lutego jest zajęta (ewentualnie tylko wieczorem w sytuacji skrajnej).
kolokwium napisał(a):kolokwium napisał(a):kolokwium napisał(a):@ TreePL
Oprócz poniedziałku i weekendu mogę grać rano od 9:00 do 9:30. Oczywiście godziny to rozpoczęcie gry.
W weekend praktycznie od 10:00 do 17:00 (ewentualnie do 19:00) ale nie gwarantuję zabezpieczenia przy krótkim czasie podania terminu.
Proponuję wcześniej ustalić termin dla ewentualnych niespodzianek.
PS
Nie gram nocami.
Delikatna zmiana: sobota 27 lutego jest zajęta (ewentualnie tylko wieczorem w sytuacji skrajnej).
Z pewną nieśmiałością zaznaczam, że nie będę grał (jak już wspomniałem) z łapanki (nie gwarantuję zabezpieczenia przy krótkim czasie podania terminu). Oprócz turnieju istnieje jeszcze normalne życie (nawet z ograniczeniami COVID-19).
Na rozegranie partii jest 10 (dziesięć) dni (w tej rundzie terminarz złapał dwie sobotoniedzielki), a nie 2 (dwa) ostatnie z terminarza.
natalia_zz napisał(a):@Krzysztof R
Musimy się umówić na partie. Ja ciągle czekam na odpowiedż.
treePL napisał(a):Normalnie mogę grać tylko pn-czw 22.00 tobie niepasuje granie nocami.
--- ale ---
W przyszłym tygodniu od poniedziałku 01.03 mam tygodniowy urlop gdzie będę sam tylko z synem (będziemy na MP U10) i mam do dyspozycji prawie cały dzień o dowolnej godzinie. Więc jeśli się zgodzi organizator proponuję przyszły tydzień, dowolny dzień dowolna godzina.
VIII 1. d. Sędzia za zgodą zawodników, jeżeli są trudności w ustaleniu satysfakcjonującego terminu rozgrywki, może zdecydować o ustaleniu wyniku partii na remis (tzw. techniczny remis).
Powrót do Turnieje i konkursy Forumowe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 4 gości