www.kurnik.pl
Jest to polski darmowy serwer gier. Można grać również w szachy. Wykorzystuje Jave.
Są turnieje oficjalne i nieoficjalne.
Tempo gry od zwariowanych bulletów do poważnych kilkugodzinnych partii.
Moderator: redjok
demon_szybkosci napisał(a):a DODATKOWA cecha to mozliwosc grania za darmo!
demon_szybkosci napisał(a)::arrow: Tak czy siak OGROMNA zaleta kurnika jest jego funkcjonalnosc, prostota i przejrzystosc a DODATKOWA cecha to mozliwosc grania za darmo!...
dejwi_14dziurek napisał(a):Co jak co, ale funkcjonalności, prostoty i przejrzystości w kurniku nigdy nie widziałem
mattihau napisał(a):dejwi_14dziurek napisał(a):Co jak co, ale funkcjonalności, prostoty i przejrzystości w kurniku nigdy nie widziałem
No chyba ty na jakiś inny serwer patrzyłesdla mnie na kurniku wszystko jest łatwe, intuicyjne, banalnie proste i czytelne.
demon_szybkosci napisał(a):Nie musze chyba dodawac, ze jak na nasze polskie warunki to chyba wspaniala sprawa, ze niemal 2000 szachistow STALE moze szlifowac swoje umiejetnosc - w dzien i w nocy, prawda?
dejwi_14dziurek napisał(a):1. IMO funkcjonalne i proste nie może być nic, co funkcjonuje na javie.... ehhh jak ja javy nie lubię
2. Przejrzyste tudzież czytelne?! Czy my oboje mamy przed oczyma tą samą brzydką szachownicę?
Klr! napisał(a):A ja im mniej gram na kurniku tym lepiej w realu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości