hajdzik napisał(a):Ja podałem kilka książek - moim zdaniem na prawdę dobrych i sprawdzonych - i w bardzo przystępnych cenach.
Z tym się nie zgodzę
"Przy okazji, jeśli ktoś chcę zniżkę po znajomości, to nie szanuje pracy autora. Tym bardziej powinien docenić pracę swojego kolegi i nabyć ją za pełną kwotę"
W życiu często korzystamy z usług innych. I nie wierzę, że jadąc do znajomego mechanika, planując remont mieszkania itp- nie zapytamy o mały rabacik - właśnie na poczet znajomości - raz my komuś pójdziemy na rękę - a innym razem odwrotnie.
Ale rozumie, że ty nigdy nigdy w życiu nie zapytałeś się o rabat i nie zapytasz - bo przecież szanujesz pracę innych..
Pracowałem w handlu ponad 10 lat - i takie teksty do mnie po prostu nie przemawiają - z racji nabytego doświadczenia.
Dobrze, że autor książki "Moi Wielcy poprzednicy" - inaczej widział cenę swojej książki - bo inaczej w księgarniach widniała by pewnie cena w okolicach 200zł
Ja w handlu nie pracowałem, tak jak i zapewne Kolega Plichta. Natomiast "rabacik" na książkę niewątpliwie był, ale trzeba było zaryzykować i kupić książkę opierając się na opiniach Ryszarda Bernarda i Bartka Maciei. Niewątpliwie moje podejście do handlu moją książką jest inne od Twojego. Czy lepsze czas pokaże. Na dzień dzisiejszy sprzedałem ponad 150 sztuk, czyli do planowanego tysiąca jeszcze trochę pracy zostało:)