Moderator: mrozik
adse napisał(a):Blokada edycji z możliwością późniejszego edytowania na zgłoszenie dla znanych userów to dobre rozwiązanie.
adse napisał(a):Przecież 24 godziny to dość czasu na wprowadzenie wszelkich poprawek, a nawet po tym czasie można jeszcze edytować na życzenie. Nie wydaje mi się, żeby ktoś tu poprawiał nagminnie tygodniami. No chyba, że Rutra, bo ma co poprawiać:)
Titrant napisał(a):Ci co myślą, że po jakimś czasie nadal będzie można wyedytować posta i tak "z nadzieją" spamować będą.
U nas mogłoby to mieć łagodniejszą formęNa forum zabronione jest promowania witryn internetowych w stopce/podpisie za wyjątkiem sytuacji gdy jest to strona o tematyce szachowej i reklamujący jest właścicielem strony. Obowiązuje także zakaz promocji jakichkolwiek for dyskusyjnych. Zakaz umieszczania linków do witryn jako nazwy użytkownika.
matkapolka napisał(a):Czy ja wiem czy spamerzybyle kto/bot nie rozwiąże pytania przy rejestracji
POTWIERDZENIE REJESTRACJI
Co zagrasz czarnymi po 1.f3 e5 2.g4:
To pytanie identyfikuje i blokuje działania botów.
Co zagrasz czarnymi po 1.f3 e5 2.g4:
ooooo napisał(a):Co zagrasz czarnymi po 1.f3 e5 2.g4:
Parę sekund, skopiowanie do wyszukiwarki i spamer zna odpowiedź ;P
Gdzieś widziałem przy rejestracji były losowane diagramy i trzeba było dać np. mata w 1.
Dałoby się wykorzystać do tego zadania.szachowe.pl?
Powrót do Informacje, pomysły i propozycje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości